[Nor] [Eng]
       
  Velkommen
    Nyheter
    Om oss
    Valper
    Våre hunder
    Bracco Italiano
    Italiensk Spinone
    Aktiviteter
    Kurs/Seminar
    Linker
    Album
    Tilminne
  B
    Blogg
    Guestbook
    E-Mail
Da Costa Vista - Bracco & Spinone Kennel

Om oss E-mail: rigmorfiveltun@hotmail.com
Rigmor Fiveltun
Bakkely
8976 Vevelstad
Norge

Kennel Costa Vista ligger i Nordland fylke, nærmere bestemt i Vevelstad kommune, som er ca midt mellom Brønnøysund og Sandnessjøen. Alle våre hunder blir brukt på jakt, men også en rekke andre aktiviteter. Vi har hittill startet 2 av våre Braccoer på høyfjellsprøver.

Hund har vært en del av mitt liv siden jeg var liten. Å bli oppdretter har vært en drøm i mange år.

Jeg brenner veldig for rasene vi har, og gjør mitt beste for å holde meg oppdatert på ulike linjer og sykdommer som kan oppstå hos rasene. Desember 2010 ble det tur til Italia, der vi traff oppdrettere, var med på jakt og jaktprøver, og fant potensielle hannhunder til våre kommende kull. Etter dette har det blitt flere besøk til Italia hvor vi har sett og lært masse mer om våre raser. Vi satser på å besøke Italia mange ganger i fremtiden. Et herlig land, med mange lidenskapelige Bracco og Spinone eiere/opdrettere.
Vi har tatt inn frossen sæd fra Italienske hannhunder både til Spinone og Bracco. For oss som bor så langt nord og langt fra Italia er dette en grei mulighet til å kunne bruke Italienske hannhunder i vår avl.

Jeg har gått en rekke kurs opp gjennom årene, det siste året spesielt rettet mot fuglehund. Opplæringsmetoden vi bruker er klikkertrening. Du finner kurs i klikkertrening rettet mot fuglehunden bl.a på Canis hundeskole, der kursene avholdes på Midtkil i Stjørdal. Du kan se min hundeCV her.

Når det gjelder oppdrett av rasene, vektlegger jeg i fremste rekke helse og gemytt. Våre hunder er også premierte på utstilling, er lett å trene og har et utmerket jaktinstinkt. Jeg legger opp til å ha god kontakt med valpekjøperene, og vil gjerne høre hvordan det går med hunder vi selger.

Hvordan komme seg til oss? Vi ligger inntil Riksvei 17, kystriksveien. For å komme hit må du ta minst en ferge, og den tar ca 15 minutter. Til Trondheim med bil regner vi ca 7 timer inkludert 2 ferger. Vi kjører da kystriksveien og tar av til E6 på Gartland etter Høylandet.
Om du ikke vil kjøre finnes det gode flyforbindelser til Brønnøysund, blant annet med direkterute til Oslo, Gardemoen. Det er tillatt å ta med dyr i kabinen opp til 8 kg. Vi henter og bringer deg gjerne fra/til flyplassen. Andre løsninger kan diskuteres.

Har du spørsmål angående hundene eller valper ta gjerne kontakt på mail. Vi setter stor pris på om du vil legge igjen en hilsen i vår gjestebok.

Rigmor Fiveltun, Bakkely, 8976 Vevelstad, Norway. Tlf (0047)944 10 949

Rigmor Fiveltun